Μάθε πως να κάνεις striping μακιγιάζ! Θέλεις το πρόσωπό σου να θυμίζει καλοκαιράκι, με γοητευτικό, διακριτικό σέξυ χρώμα? Θέλεις να φαίνεσαι ελαφρά ηλιοκαμένη ακόμα και αν μπήκαμε στο χειμώνα? Μήπως ήρθε το καλοκαίρι και δεν έχεις πάρει χρωματάκι ακόμα, κλεισμένη στο γραφείο?Τα πράγματα είναι απλά,το striping είναι εδώ.

Striping σημαίνει κάνοντας ρίγες και προφέρεται στραιπιν. Ουσιαστικά είναι μία ρίγα ή αλλιώς μιά γραμμή που καλύπτει τη μύτη και τα ζυγωματικά οριζόντια με bronze προιόντα της αρεσκείας σου. Μπορείς να επιλέξεις bronzer σε υγρή κρεμώδη μορφή ή μια BB cream ή CC cream. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείς ένα πινέλο σε επίπεδη μορφή και να μην απορροφάει πολύ προιόν.

 

Το ιδανικότερο είναι να επιλέξεις bronzer σε μορφή πούδρας ή να χρησιμοποιήσεις terracotta powder που υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων στο εμπόριο. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ένα πινέλο όπως contouring brush ή blusher brush.

 

H εφαρμογή του προιόντος είναι πάρα πολύ απλή και δεν θα χρειαστείς πάνω απο 2 λεπτά.Εφαρμόζεις το προιόν απο την εξωτερική μεριά του ενός ζυγωματικού σου, περνάς πάνω απο τη μύτη και καταλήγεις στο άλλο σου ζυγωματικό.Με τη βοήθεια του πινέλου σου, σβήνεις το υλικό με φορά προς τα επάνω.Μην γίνεις υπερβολική με το προιόν, αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι το πρώτο ροδοκόκκινο χρώμα που πάιρνεις απο το πρώτο σου μπανάκι και δεν θυμίζει μαύρισμα διακοπών.